AnRo Studio logo

Travels with AnRo Studio

AnRoWorld Blog

Az AnRoWorld Blog posztjai

AnRo Studio Virtuális Galéria

 

 

Az AnRo Studio Virtuális Galéria egy virtuális kiállítóterem, ahol különböző tematikájú termekben lehet körbesétálni és válogatott képeket lehet megtekinteni, valamint egy videót is meg lehet nézni. Célunk egy olyan Kiállítóterem megalkotása, amely egy földrajzilag független helyen található, (virtuális bemutatóterem) és az egész világon elérhető bárki számára. Egy Cardboardsegítségével a kiállítás csodálatos látványa 3D-ben tekinthető meg, ténylegesen egy kiállításon érezhetjük magunkat. A mozgás vezérlése a nézésünkkel, illetve a Cardboard mozgatásával történik. A galéria öt teremből áll, ahol a képek különböző témák szerint vannak összeválogatva: Az AnRo Stúdió bemutatkozása, Videó-terem  városokról készült fotókkal, Mókus Terem, Tavasz és Nyár Terem, valamint az Ősz és Tél Terem. A fotók, videók vagy bármely más képzőművészeti alkotások ily módon történő bemutatása közelebb hozhatja a kultúrát és a művészeteket egyre több ember számára. Valamennyi képet az AnRo Studio fényképesze, Ann készítette. A fotók és a videó szerzői jogvédelem alatt állnak.

 

Útmutató a galéria alkalmazás használatához

 

Nézéssel vezérelt mozgás

Nézzen le a START/STOP jelre a lábai előtt, majd nézzen előre - a karakter elindul abba az irányba, amelybe néz, STOP felirat esetén pedig megáll.

 

HUD ki/bekapcsolása

Nézzen rá a HUD ON vagy HUD OFF gombokra és ki/bekapcsolhatja a HUD (Head-Up Display) megjelenítését. A HUD automatikusan kikapcsol a megjelenése után 10 másodperccel.

 

Video lejátszás vezérlése

Nézzen a video képernyő alatt lévő vezérlő gombokra a video lejátszás elindításához vagy megállításához.

 

Az Alkalmazás letölthető a Google Play Store-ból.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köszönjük, hogy megtekinti kiállításunkat! Jó szórakozást kívánunk!

 

@2015     © AnRoStudio.com All rights reserved.