Travels with AnRo Studio

AnRo Studio logo

Üdvözöljük az AnRo Studio honlapján!

 

Az AnRo Studio egy fényképezésre, videó készítésre és szerkesztésre, tervezésre, mérnöki tevékenységre és fordításra specializálódott kreatív csoport. AnRoalisztikus fotósaink olyan dolgokkal foglalkoznak, amelyek idővel eltűnnek, melyeknek nem maradna nyoma a Földön, amely pillanatok nem térnek vissza, azonban ők kameráik segítségével képesek elraktározni ezen pillanatokat és megőrizni őket, hogy újra és újra átélhessük őket. Fotósaink az életről készítenek felvételeket, segítve ezzel annak megértését. A fotózás a megfigyelés művészete, megtalálni az érdekeset egy szokványos környezetben... Az AnRo Studio szerint nincs sok dolgunk, akkor ha már látjuk a dolgokat, azonban sokat kell azért tenni, hogy megláthassuk őket!

 

Az AnRo Studio tehetséges emberek csoportja, akik különböző területek aktív résztvevői, úgymint a fotózás, mérnöki tevékenység, a tervezés vagy a fordítás. A Studio egy széles kommunikációs és interakciós platform. Folyamatosan kutatjuk az új trendeket és lehetőségeket. A közelmúltban, az AnRo elkezdett foglalkozni tervezési és mérnöki problémákkal is. Az AnRo mérnökök szenvedélyesen szeretik a munkájukat, bonyolult számításokat végeznek és új modelleket fejlesztenek ki, hogy a legnagyobb kihívást jelentő feladatokat is megoldják. Egy tudományos probléma megoldása nemcsak kihívás a számukra, hanem öröm is. A mérnököknek lehetősége van arra, hogy megváltoztassák a világot – ne csak tanulmányozzák azt. További szakterületünk a fordítás, mely elengedhetetlen a sikeres kommunikáció érdekében. A fordítás folyamata igényli a világ és a társadalmi kommunikáció megértésének titkát. Az AnRo Studio minőségi fordítási szolgáltatást nyújt négy különböző nyelven: ukránul, oroszul, angolul és magyar nyelven.

 

Az AnRo Studio egy újszülött bébi, aki lelkesedéssel és kíváncsisággal indul a világot felfedezni. Megmutatjuk a világot egy másik szemszögből!!!

 

AnRoWorld Blog

Az AnRoWorld Blog posztjai

 

@2015     © AnRoStudio.com All rights reserved.