Travels with AnRo Studio

AnRo Studio logo

Egyszer régen két amatőr fotós, Ann és Róbert, elindult az úton a fotózás csodálatos világába. Fiatalok voltak és tele energiával; szerették volna, hogy az emberek új dolgokat fedezzenek fel és hogy a mindennapi dolgokat más szemszögből is megmutathassák. 2014-ben ezért megalapították az AnRo Studio-t. Az AnRo Studio honlapján megtekinthető a két ínyenc fotóművész által készített fotók és videók inspiráló gyűjteménye. Fotósaink a kamera lencséje segítségével próbálják megtalálni az élet értelmét és szépségeit. Bátrak és innovatívak, nem félnek a kísérletezéstől és a kihívásoktól. Tekintse meg a Képek és Videó menüpontok alatt található felvételeket, és kérjük, ossza meg velünk véleményét. Később a képek megvásárolhatók lesznek Webáruházunkban. Képeink és videóink szerzői jogvédelem alatt állnak és vízjellel ellátottak; a felvételek minden felhasználási joga az AnRo Studio-t illeti.

 

Az AnRo Studio tevékenységei közé tartozik a

 

• fotózás;

• tervezés és kivitelezés;

• poszterek, háttérképek és kollázsok szerkesztése;

• naptárak készítése;

• videókészítés és szerkesztés;

• általános és műszaki fordítás ukrán-orosz-angol nyelveken.

 

Az AnRo Studio referenciái, fotói és videói megtalálhatóak az AnRoWorld Blogon.

 

 

 

Anna

 

Ki meri magát reklámozni? Nagyon magabiztos személynek kell lennie. Ann ilyen magabiztos ember, aki elég határozott ahhoz, hogy sikeres legyen az ő törekvéseit illetően. Intelligens és gyorsan tanul, hamar befogadja az új ötleteket és képes egyszerűen és világosan kommunikálni a társadalom bármely szereplőjével. Végzettségét tekintve egyetemi szintű Angol és Német Fordító hét év tapasztalattal műszaki szaknyelv területen. Ann mindemellett fényképész, természetét illetően vizuális típus. A fotózás mindig is egyfajta szenvedély volt az életében. Sőt, fotózás vagy filmkészítés nélkül el sem tudja képzelni az életét. Gyermekkori álma, hogy filmrendező lehessen. Az AnRo Studio segít valóra váltani álmait. Ann az AnRo Studio rendezője, fotósa és fordítója.

 

 

Róbert

 

A személy, aki az AnRo Studio-t inspirálja, Róbert. Ő az egyik leginkább figyelemre méltó vezető a Studio-nál. Egy tehetséges, doktori fokozattal rendelkező gépészmérnök, aki képes elhitetni az emberekkel, hogy mindaz, ami körülvesz minket, az különlegesen szép. Róbert egy bűvész a fotózásban; költői ötletekkel látja az életet kameráján keresztül. Virtuális valóságban teszi láthatóvá a feltáratlan ismeretlent, mintegy felfedezővé téve a szemlélőt. Üzenete meglehetősen egyszerű: tervezd az életed az értékrendednek és a szenvedélyeidnek megfelelően. Az ő irányválasztása tükrözi az élethosszig tartó szenvedélyt és érdeklődést. Az AnRo Studio designere, fotósa és műszaki igazgatója, nem fél a kihívásoktól; sőt tárt karokkal várja azokat.

 

 

 

 

 

 

Ann Romanenko, igazgató
Beleznai Róbert, műszaki igazgató
AnRoWorld Blog

Az AnRoWorld Blog posztjai

 

@2015     © AnRoStudio.com All rights reserved.